Skip to main content

Over Dating-voor-Gehandicapten.nl

Onze doelstelling is elkaar helpen en mensen samenbrengen. Vanuit die gedachte rekenen wij voor een betaald lidmaatschap nauwelijks meer dan onze kostprijs en doen wij niet aan stilzwijgende verlenging.

De mensen achter Dating-voor-Gehandicapten.nl

Michel Schniedewind

Tijdens mijn geboorte is het mis gegaan waardoor ik nu spastisch en afhankelijk ben van een elektrische rolstoel. Dat mag de pret niet drukken want ik heb een mooi en gelukkig leventje! Tuurlijk heb ik mijn momenten dat alles tegen zit en me afvraag waarom dit mij is overkomen maar dit komt dan meer door de boze buitenwereld die mij het gevoel geeft dat ik een beperking heb. Mijn ouders hebben mij altijd geleerd dat je moet kijken naar wat je wel kunt in plaats van je te focussen op wat je niet kunt. Ik haal zoveel mogelijk uit het leven en woon nu in Zandvoort, zoveel mogelijk zelfstandig. Ik weet uit ervaring dat het niet meevalt om op de reguliere dating sites goed uit de verf te komen als je een beperking hebt. Ik speelde al langer met het idee om zelf iets op te zetten. Samen met mijn goede vriendin Marloes ben ik de uitdaging aangegaan.

Marloes de Heer

Verreweg mijn belangrijkste "baan" is het moederschap. Ik heb drie dochters van 20, 19 en 17 en een zoontje van 8. Mijn hobby is paardrijden, ik heb een Friese merrie waarmee ik vooral graag buitenritjes maak, meestal vergezeld door mijn dochter op haar pony.
Sinds 2010 ontwikkel ik websites in het Open Source CMS Joomla. Mijn klantengroep is heel divers. Voor de geïnteresseerden is mijn portfolio te bewonderen op mijn website. Michel ken ik nu 9 jaar, ik ging om de week op dinsdag met hem zwemmen en zo werden we vrienden. Hij vertelde me over zijn idee voor een dating website voor mensen met een beperking en ik was vrijwel meteen enthousiast na het horen van zijn eigen ervaringen op dit gebied. Hopelijk wordt onze website het startpunt van veel leuke contacten!