Skip to main content

Hoe werkt Dating voor Gehandicapten?

Deze website is speciaal opgericht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Bij ons kun je een leuke vriendschap, date of serieuze relatie vinden in de betrouwbare en zeer betaalbare omgeving van Dating-voor-Gehandicapten.nl.

2. Profiel aanmaken

Na het activeren van je account kun je je profiel invullen. Je kunt hier iets over jezelf en eventueel je beperking vertellen, wat je hobby's en interesses zijn etc. Als je wilt dat ook je achternaam op de site wordt getoond kun je dit in het betreffende veld aangeven. 

Maak je profiel compleet door een foto van jezelf te plaatsen. Deze foto dien je te uploaden vanaf je computer en kun je later natuurlijk altijd nog vervangen door een andere foto. Plaats altijd een foto van jezelf en kies bij voorkeur voor een foto waarop je duidelijk zichtbaar bent. Ongepaste foto's worden verwijderd.

3. Abonnement afsluiten

 • Na het bevestigen van je inschrijving kun je de site 3 dagen gratis proberen. Daarna kies je je abonnementsduur:
  1 maand€4,95
  3 maanden€12,95(is €4,32 per maand)
  6 maanden€24,95(is €4,16 per maand)
  12 maanden€44,95(is €3,75 per maand)
 • Na de gekozen periode is je abonnement afgelopen en kun je indien gewenst verlengen. Er wordt niet automatisch verlengd.
 • Je kunt betalen met iDEAL of Bancontact in een beveiligde betaalomgeving. 
 • Vul na je bevestiging je profiel in en ga op zoek naar vrienden.

4. Nieuwe vrienden zoeken

Je kunt op drie manieren nieuwe vrienden zoeken:

 1. Door matches. Na het invullen van een aantal velden, bv. interesses en regio, matcht ons systeem jouw profiel met overeenkomstige profielen van onze leden.
 2. In het veld zelf zoeken geef je door het invullen en/of aanvinken van één of meerdere velden aan op welke interessegebieden je gematcht wilt worden met andere leden. In het veld zoekwoord kan elk willekeurig woord ingevuld worden. 
 3. Als je ingelogd bent, vind je op de ledenpagina een overzicht van nieuwe aanmeldingen. Door op het profiel van een nieuw lid te klikken, kun je door op de betreffende button te klikken iemand een vriendschapsverzoek sturen.

Contact leggen en houden

 • Als je een potentiële vriend of vriendin hebt gevonden, kun je hem of haar een vriendschapsverzoek sturen. Natuurlijk kunnen ook andere leden jou zo'n verzoek sturen.
 • Berichten versturen, ontvangen en archiveren kan binnen de eigen e-mailomgeving op Dating-voor-Gehandicapten.nl.
 • Onder de button vrienden vindt je een handig overzicht van al je vrienden. Als iemand jouw vriendschapsverzoek accepteert of jij accepteert een vriendschapsverzoek, wordt diegene automatisch aan deze lijst toegevoegd. Je kunt ook altijd vrienden op deze lijst blokkeren door op geen meldingen te klikken in het profiel van de betreffende vriend.
 • In de chatbox kun je één-op-één chatten met andere leden. Ideaal om iemand beter leren te kennen, maar ook om contact te houden met bestaande vrienden!

Activiteitenkalender

Onder de button activiteiten vind je een overzicht van diverse landelijke activiteiten en evenementen die binnenkort plaatsvinden en die je met je (nieuwe) vrienden kunt gaan bezoeken! Je kunt ook zelf activiteiten en evenementen aan de kalender toevoegen. Vergeet niet de gekopieerde URL (het webadres) in het desbetreffende veld te plakken en een foto van de activiteit toe te voegen. Hierdoor kunnen andere leden direct naar de betreffende site van de activiteit gaan.

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord in onze sectie vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Aarzel dan niet een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier op Dating-voor-Gehandicapten.nl