Veelgestelde vragen

 • Voor wie is Dating-voor-Gehandicapten.nl

  Deze dating website is speciaal opgericht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Bij ons kun je een leuke vriendschap, date of serieuze relatie vinden in de betrouwbare en zeer betaalbare omgeving van Dating-voor-Gehandicapten.nl.

  Mogen mensen zonder beperking ook lid worden?

  Natuurlijk zijn ook mensen zonder beperking welkom om lid te worden.

  Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

  We zullen uitsluitend jouw persoonlijke gegevens verzamelen, verwerken of gebruiken, indien en in zoverre dit nodig is voor de uitvoering en verbetering van onze diensten. Hiervoor geef je toestemming wanneer je je inschrijft als lid van deze website, bij het accepteren van de algemene voorwaarden. De gehele website wordt beveiligd door middel van het https-protocol zodat jouw gegevens altijd versleuteld worden verzonden, ook bij iDEAL betalingen.

  Wat zijn de richtlijnen voor het plaatsen van foto's?

  Wij stellen het plaatsen van een profielfoto verplicht zodat deelnemers meer kans hebben om een geschikte match te vinden en om nepprofielen tegen te gaan. Op de profielfoto moet je zelf te zien zijn. Daarnaast kunnen afhankelijk van je abonnementsduur meer foto's en/of video's worden toegevoegd aan je profiel. Foto's mogen maximaal 1 MB groot zijn. Gebruik eventueel een fotobewerkingsprogramma om je foto te verkleinen. Obscene, seksueel getinte, naaktfoto’s of anderszins aanstootgevende foto’s worden niet geplaatst, ook foto’s waarop copyright berust, worden niet geplaatst.

  Hoe kan ik contact leggen met andere leden?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te leggen met andere deelnemers als je een leuk profiel hebt gevonden:
  - verstuur een knipoog
  - verstuur een vriendschapsverzoek
  - verstuur een mail of kort bericht
  In de toekomst willen we ook een chatfunctie toevoegen.

 • Kan ik de site eerst proberen zonder kosten?

  Een gratis proefabonnement stelt je in staat om onze dating website kosteloos te proberen. De mogelijkheden van een gratis account zijn wel beperkt. Wil je contact kunnen opnemen met andere leden dan kun je ervoor kiezen een abonnement voor 1, 3 of 6 maanden af te sluiten. Dit doe je - na inloggen - op je profielpagina, onder profielacties en dan de keuze lidmaatschap. Wij verlengen abonnementen nooit stilzwijgend. 

  Is de website veilig?

  Wij hanteren strenge voorwaarden met betrekking tot de bescherming van jouw privacy en persoonlijke gegevens. Wij doen ons uiterste best om de veiligheid van onze site te waarborgen. Veiligheid op internet is echter een complexe kwestie en geen enkel systeem kan worden beschouwd als 100% veilig. Om jouw persoonlijke gegevens nog beter te beschermen raden we je aan om software te gebruiken om je computer te beschermen en je login gegevens niet te delen met anderen.

  Wie ziet mijn profielinformatie en foto's?

  De informatie in jouw persoonlijke profiel en jouw zoekcriteria zijn alleen toegankelijk voor andere deelnemers van Dating-voor-Gehandicapten.nl. Wij zullen nooit informatie uit jouw profiel of beeldmateriaal zonder jouw uitdrukkelijke toestemming gebruiken voor openbare publicatie op onze website, social media, in nieuwsbrieven of welk ander medium dan ook. Ook delen wij jouw gegevens niet met andere partijen.

  Hoe voorkomen jullie nepprofielen?

  Als Dating-voor-Gehandicapten.nl een klacht ontvangt over een deelnemer, onderzoeken wij deze klacht en nemen wij zonodig gepaste maatregelen. Dating-voor-Gehandicapten.nl spant zich in om profielen van consumenten die onwaarheden bevatten, misleidend zijn of waarvan anderszins duidelijk is dat ze schade of hinder kunnen toebrengen aan andere deelnemers te verwijderen, aan te passen of te blokkeren.

  Misbruik melden

  Mocht je online lastiggevallen worden op Dating-voor-Gehandicapten.nl, een nepprofiel signaleren of commerciële berichten ontvangen, dan vragen wij je om dit direct te melden zodat wij actie kunnen ondernemen. Meld in je mail wat er gebeurd is en geef de gebruikersnaam van de deelnemer die zich misdraagt door. 


Staat jouw vraag hier niet tussen?

Stuur deze in via het contactformulier en we beantwoorden je vraag binnen 48 uur.