Skip to main content

Handicap dating

Tinder, Happn, Pepper, Relatieplanet en noem ze maar op. Er zijn tegenwoordig zoveel datingsites en -apps dat je als vrijgezel door de bomen het bos niet meer ziet. Eén datingsite ontbrak nog in het uitgebreide aanbod: een dating website speciaal voor mensen met een handicap. Heb jij een lichamelijke of verstandelijke beperking? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander dat het lastig kan zijn om een serieuze date te vinden via dergelijke dating websites en apps. Daarom hebben wij Dating-voor-Gehandicapten.nl opgericht.

Daten is spannend. Zelfs mensen zonder handicap kunnen enorm zenuwachtig worden wanneer zij besluiten te gaan daten. Want zal je date net zo leuk zijn als in zijn of haar profiel staat? En is je date wel net zo grappig als via de app? Wat gaan jullie eigenlijk doen? Welke outfit moet je aantrekken en vindt jouw date jou wel net zo leuk als jij hem of haar? De één spreekt vaker met een onbekende af dan de ander, maar voor de meeste mensen geldt dat het iedere keer weer spannend is om te ontdekken met wie je een match hebt. Stel je eens voor dat je daarnaast ook nog een handicap hebt. Een beperking maakt het daten nog een tikkeltje spannender, toch?

Dating met een handicap: samen is leuker dan alleen

Toch is het fijn om iemand te ontmoeten waar je af en toe iets leuks mee kunt gaan doen en gezellig mee kunt praten. Samen naar het bos, naar de film of gewoon iets drinken in een café om de hoek. Wie weet ontstaat er een mooie vriendschap of misschien zelfs een serieuze relatie. Wanneer je zelf een handicap hebt, kan het echter moeilijk zijn om als vrijgezel met een beperking via de reguliere dating websites iemand te vinden die samen met jou wil daten. Daarom vind je bij Dating-voor-Gehandicapten.nl zowel mannen als vrouwen met een handicap – uiteraard in alle leeftijdscategorieën – die op zoek zijn naar een leuke date, mét of zonder beperking. Want samen is toch leuker dan alleen?

Schrijf je nu in op Dating-voor-Gehandicapten.nl

Iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kan zich inschrijven op onze dating website. Inschrijven is ontzettend makkelijk. Vul je persoonlijke gegevens in en geef aan waar jij naar op zoek bent: ga jij voor een gezellige date, wil jij het daten gewoon eens uitproberen, hoop je op een nieuwe vriendschap of streef je naar een serieuze relatie? Natuurlijk mag een leuke foto niet ontbreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar een goede match voor jou. Uiteraard controleren wij alle aanmeldingen, dus je vindt bij ons geen nepaccounts. Bovendien houden wij – in tegenstelling tot vele andere dating websites – het aanmelden betaalbaar. Interesse in daten met een handicap? Schrijf je dan nu in op onze datingsite Dating-voor-Gehandicapten.nl!