Daten met een beperking

Iemand om leuke dingen mee te doen, een luisterend oor, een arm om je heen wanneer je dat nodig hebt. Iemand waar je mee kunt lachen, die je adviezen geeft en graag zoveel mogelijk tijd samen met jou doorbrengt. Voor sommigen klinkt dit te mooi om waar te zijn. Wanneer je een beperking hebt, is het lastig om via de reguliere datingsites iemand te vinden die met jou op date wil. Herkenbaar? Heb jij een handicap, maar heb je zin in een leuke vriendschap of een serieuze relatie? Dan helpen wij van Dating-voor-Gehandicapten.nl je graag bij het vinden van jouw perfecte date.

Misschien heb je – net als vele andere vrijgezellen in Nederland - een keer een profiel aangemaakt op een dating website en vielen de reacties je erg tegen. Of wellicht heb je een dating app geïnstalleerd, maar lukt het je niet een serieuze vriendschap of relatie op te bouwen en denk je dat dit komt door jouw handicap. Daten met een lichamelijke of verstandelijke beperking kan lastig zijn. Want waar vind je nou een leuke date? Waar vind je iemand die graag met jou iets wil drinken, die op zoek is naar een relatie en er samen met jou voor wil gaan?

Datingsite voor mensen met een beperking

Er zijn datingsites en –apps in overvloed waar je terecht kunt. Online vind je de ene naar de andere datingsite. Maar voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking geldt over het algemeen dat het aanbod op reguliere datingsites minimaal is. Misschien heb jij een handicap en vind je het zelf veel te spannend om via een reguliere datingsite met iemand af te spreken. Want wat zal je date bijvoorbeeld van jouw rolstoel vinden? Of hoe reageert jouw date als je zegt dat je een andere lichamelijke beperking hebt?

Wij gaan op zoek naar jouw perfecte date

Omdat het aantal datingsites voor mensen met een handicap minimaal is, zijn wij gestart met een datingsite, speciaal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Samen gaan we op zoek naar een date die aan jouw wensen voldoet. Op onze website vind je alleen echte profielen van mensen die net als jij op zoek zijn naar een leuke date. Tijdens je aanmelding kun je aangeven waar je naar op zoek bent: een gezellige date, een serieuze relatie of misschien wil jij er gewoon een goede vriend of vriendin bij. Wij helpen je graag.

Vrijgezel en een handicap? Schrijf je dan nu in

Vul snel het inschrijfformulier in en wij gaan op zoek naar een leuke match voor jou. Wie weet heb je binnenkort je (eerste) date met jouw match te pakken. Meer weten? Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen, we beantwoorden je vragen graag. Ben je enthousiast en laat je je niet tegenhouden door jouw lichamelijke of verstandelijke beperking? Schrijf je dan nu in op onze datingsite Dating-voor-Gehandicapten.nl!